Avís legal

Aquest avís legal té com a finalitat l’establir i regular les normes d’ús del portal web de la Torre Lloreta.

La utilització d’aquesta pàgina, així com dels serveis que en ella es posa a la disposició de l’usuari, suposarà el coneixement i l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions generals recollides en el present Avís Legal, per la qual cosa l’usuari deurà ser conscient de la importància de llegir-les cada vegada que visiti aquest portal. El fet d’accedir a aquesta Web implica el coneixement i acceptació de les següents Condicions Generals pel que es recomana a l’usuari la seva impressió o la seva descàrrega i lectura detallada cada vegada que accedeixi a aquesta Web.

 

Continguts

La informació que apareix al portal és la vigent en la data de la seva última actualització. La Torre Lloreta es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació d’aquesta Web, podent limitar o no permetre l’accés al mateix, podent fer ús de tal facultat d’efectuar, en qualsevol moment, quants canvis i modificacions estimi convenients, podent fer ús de tal facultat en qualsevol moment i sense previ avís. La Torre Lloreta realitza els màxims esforços per evitar qualsevol error en els continguts que poguessin aparèixer en aquesta web, responsabilitzant-se dels mateixos.

 

Responsabilitat de l’usuari

L’accés a aquesta Web és responsabilitat exclusiva dels usuaris. Els riscos derivats de la utilització de la Web per l’usuari seran al seu únic i exclusiu càrrec.

La Torre Lloreta no es fa responsable de possibles danys o perjudicis que es poguessin derivar de problemes en el funcionament del portal motivats per causes alienes a ella; ni tampoc de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il•legítimes fos del control de la Torre Lloreta.

L’usuari es compromet a no usar el portal, els serveis i continguts posats a la seva disposició amb finalitats il•lícites, no autoritzats, o fraudulents i/o amb finalitats diferents als establerts en el present avís legal que poguessin ser lesius de drets i/o interessos de la Torre Lloreta o tercers.

Està terminantment prohibida la publicitat cap a altres llocs web; incloent enllaços a altres pàgines o referències a tercers sense l’autorització expressa dels Administradors d’aquest portal.

La Torre Lloreta es reserva el dret a impedir o prohibir l’accés a la Web a qualsevol usuari d’Internet que introdueixi en aquesta Web qualsevol contingut contrari a les normes legals o sigui immoral, reservant-se el dret d’exercir les mesures legals que estimi oportunes per evitar aquest tipus de conductes.

 

Política de privacitat i protecció de dades

El portal web de la Torre Lloreta compleix de forma estricta de la legislació vigent en matèria de protecció de dades i, en concret, la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, adoptant per a això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, malament ús, alteració, accés no autoritzat de les dades personals facilitades, si escau, a través de la Web garantint la confidencialitat de les seves dades.

En compliment de la legislació vigent li informem que les dades que vostè faciliti seran incorporats a un fitxer responsabilitat del la Torre Lloreta amb la finalitat de:

  • Gestionar a aquelles consultes formulades mitjançant el formulari de contacte.
  • Proporcionar-li aquells serveis o productes que adquireixi des d’aquest portal.
  • Remetre-li comunicacions comercials dels nostres serveis i productes.

El subministrament de qualsevol dada de caràcter personal a través dels diferents formularis de la present pàgina web implica acceptar i consentir expressament el tractament dels mateixos en els termes indicats i les finalitats descrites. Qualsevol enviament de comunicacions electròniques comercials es realitza complint la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la Societat d’Informació i de Comerç Electrònic i únicament prèvia autorització de l’usuari.

Si així ho ha expressat i autoritzat, l’usuari podrà rebre comunicacions electròniques de la Torre Lloreta amb la finalitat de remetre-li informació dels serveis, productes, promocions i activitats de la Torre Lloreta, sent remeses les comunicacions únicament per la Torre Lloreta i sense realitzar cessió de les seves dades a tercers.

Per revocar el consentiment atorgat en qualsevol moment, així com per exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició pot dirigir-se per correu electrònic a: [email protected].

 

Utilització de cookies

En compliment de l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic (LSSICE) li informem que aquest portal web utilitza cookies amb la finalitat de millorar la navegació del web i oferir un millor servei a l’usuari.

 

Propietat intel·lectual i drets d’autor

Tret que s’indiqui el contrari en la Web, els textos, imatges, il•lustracions, dissenys, i altres continguts que es trobin al portal són propietat de la Torre Lloreta o de tercers dels quals s’ha obtingut autorització, llicència o cessió d’ús.

L’Usuari es compromet a no utilitzar, copiar, reproduir, distribuir, transformar o modificar els Continguts del portal web, tret que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o prèvia autorització expressa i per escrit de la Torre Lloreta.