A la masia Torre Lloreta admetem mascotes.
Normativa.

A la Torre Lloreta la teva mascota és benvinguda!

Comptem amb un ampli jardí pel teu gos o mascota. A més, l’entorn rural on ens situem és ideal per passejar amb el teu gos pels diferents camins, camps i zones boscoses.

  1. La tarifa de l’estada per mascota és de 50 €.

  2. Admetem mascotes educades. Queden exclosos tot tipus d’animals catalogats altament perillosos, il·legals o animals que no siguin de companyia.

  3. El propietari serà responsable dels danys causats per la seva mascota a terceres persones i / o al mobiliari de la masia.

  4. Les mascotes poden estar a l’interior sempre acompanyats d’algú, però no poden pujar als llits, sofàs o qualsevol tipus de mobiliari. Aconsellem que portin el seu propi llit.

  5. No es poden banyar les mascotes a les dutxes ni utilitzar les tovalloles de l’establiment per secarles.

  6. Les mascotes no poden quedar-se soles a la masia.

  7. A les zones comunes l’animal ha d’anar lligat amb corretja curta i el propietari vetllarà pel bon comportament de l’animal cap a l’establiment i la convivència amb la resta d’hostes i / o altres mascotes allotjades.

  8. Els propietaris tenen l’obligació de mantenir a l’animal en òptimes condicions de neteja, higiene i sanitàries durant l’estada i amb la documentació veterinària en regla.

Lloga la Torre Lloreta

Reserva ara la masia per a que tu i els teus pogueu disfrutar d’una estança a un lloc històric.